Daisy Heyer
Daisy Heyer Eten & drinken 24 okt 2017

Geen chocofan? Neem een kaasletter met Sinterklaas

‘Wie zoet is krijgt lekkers’… Je hoort het straks weer door de winkel schallen nu de feestdagen er langzaam aan komen. Maar wat moet je nou doen als je niet zo bent van de zoetigheid en chocolade?

Ook voor die mensen is nu een lekkernij ontwikkeld: de ‘Sinterkaasletter’. Je raadt het al: een lekker groot stuk kaas in de vorm van een letter.

Tag een echte kaaskop!Ze zijn er weer, de leukste en lekkerste verrassing voor de feestdagen! Letters van ambachtelijke boerenkaas van Kaasboerderij Schellach.Reserveer nu op kaasletter.nl!

Gepostet von Boerenkaasletter am Freitag, 20. Oktober 2017

De letter is voor zover wij weten nog niet in de winkel te verkrijgen, maar wel te bestellen. En hoewel je nu nog enkel de letters P en S kunt kopen, zijn er maar liefst 25 verschillende kaassoorten waar je uit kunt kiezen. Mosterdkaasletter? Is aanwezig! Pestokaasletter? Check! En natuurlijk is er ook gewoon een jonge kaasletter of een belegen kaas variant.

Echte boerenkaas

Voor de kaasletters wordt echte rauwmelkse boerenkaas uit Kaasboerderij Schellach in Middelburg gebruikt. De kaas wordt bereid met kersverse melk van eigen boerderij. Daarna wordt de kaas licht gezouten en gerijpt op houten planken.

Wie niet meteen zin heeft om een hele kaasletter op te eten, kan de kaasletter ook gewoon bewaren: hij blijft volgens de fabrikant minimaal 3 weken lekker in de koelkast. De letter is wel iets duurder dan een doodnormale chocoladeletter: voor 8,95 wordt ie bij je thuis bezorgd. Maar dan is ook de fan van hartige snacks he-le-maal content op Sinterklaasavond. Wij willen ook!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Geen chocofan? Neem een kaasletter met Sinterklaas
Sluiten