Andrea Peelen
Andrea Peelen Eten & drinken 2 mrt 2016 / 16:00 uur

Oeh la la: dit voedsel bevordert je seksleven

We weten allemaal dat oesters ervoor zorgen dat je jouw partner asap wil bespringen, maar er is nog veel meer voedsel met dit effect. Metro zet 6 afrodisiaca op een rij die jouw seksleven flink doen opschudden.

1. Avocado

De onverzadigde vetten en vitamine E in een avocado zijn niet alleen gezond voor je, maar ook bevorderlijk voor je bloedtoevoer. En tja, dat bloed bereikt dan vanzelf wel plekken die jou of je sekspartner ontzettend opgewonden kunnen maken…

2. Donkere chocola

Oké, we hebben het niet over die overheerlijke hazelnoot- of witte chocola, maar over de rauwe variant die nog niet bewerkt is. Hierin zit namelijk phenylethylamine, een stofje dat het gevoel geeft dat je verliefd bent. En ook chocola heeft een positieve invloed op de bloedtoevoer naar je hersenen en hart.

3. Aardbeien

Aardbeien zitten vol met zink, wat een essentiële invloed heeft op het seksleven voor mannen en vrouwen. Uit onderzoek is gebleken dat het fruit meer sekshormonen produceert bij mannen en het daardoor hun libido verhoogt.

4. Amandelen

Amandelen bevatten zink, selenium en vitamine E. Dus eigenlijk geldt net als bij avocado en aardbeien: je bloedtoevoer versoepelt, je krijgt meer zin in seks en kan langer doorgaan. Wat wil een mens nog meer?

5. Zoete aardappelen

Zoete aardappelen zijn rijk aan kalium. En laat dat nou net een hoge bloeddruk tegengaan, wat voor mannen vaak de oorzaak is van erectieproblemen. Je weet als vrouw zijnde dus wat je binnenkort op het menu moet zetten.

6. Ananassap

Voor vrouwen is het niet altijd een pretje om sperma te slikken. Máár: er is een oplossing om het ‘leed’ wat te verzachten. Wanneer je vent namelijk ananassap drinkt, wordt zijn sperma een beetje zoeter. Voeren die handel!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Oeh la la: dit voedsel bevordert je seksleven
Sluiten