Richard Otto
Richard Otto Podcasts 3 nov 2022
Leestijd: 1 minuut

Dit zijn de 5 podcast-tips van… Justin Heyl

Podcasts zijn er te kust en te keur. Om je wegwijs te maken, laat mediaplatform Spreekbuis.nl wekelijks een mediapersoon zijn of haar favorieten selecteren. Met vandaag: de vijf favorieten van Justin Heyl.

Filmmaker Justin Heyl is mede oprichter van Action Reaction Productions en heeft onlangs met de Nederlandse oorlogsfilm Het Pamflet hoge ogen gegooid op diverse filmfestivals. Naast zijn werk is hij ook in zijn privéleven met alles over films bezig.

De podcast-tips van Justin Heyl

1. Schokkend Nieuws Podcast

Julius en Jasper bespreken geheel op eigen wijze. Vooral aanrader voor de fans van horrorfilms.

2. Movie Insiders

Filmfanaten John de Jong en Gudo Tienhooven zijn al meer tien jaar actief met hun podcast Movie Insiders. Twee keer per maand komen zij bij elkaar om de laatste films en het filmnieuws te bespreken.

3. Moodfellas

In Moodfellas bespreken Edo Draaijer (Illustrator), Sebastiaan Voortman (DJ) en Stefano Bouwhuis (Barista) de laatste ontwikkelingen op het gebied van streaming, films, series.

4. Terugspoelen

Vraag jij je ook weleens af of de series en films van vroeger nog passen in het tijdsbeeld van nu? Martin en Sander zoeken het uit in de podcast Terugspoelen!.

5. Content Wars

De podcast waarin niet je favoriete serie of film gerecenseerd wordt, maar waar het gaat over de wereld achter de content. Over succesvolle formats, over de miljarden die streamingsdiensten stukslaan en over transfers waar ze in de voetbalwereld jaloers op zijn.

De podcast-tips van vorige week

Ook vorige week tipte een mediapersoon een aantal podcasts, die keer was de beurt aan Luuk Ikink. Lees zijn tips hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Dit zijn de 5 podcast-tips van… Justin Heyl
Sluiten