Richard Otto
Richard Otto Podcasts 27 okt 2022
Leestijd: 1 minuut

Dit zijn de 5 podcast-tips van… Luuk Ikink

Podcasts zijn er te kust en te keur. Om je wegwijs te maken, laat mediaplatform Spreekbuis.nl wekelijks een mediapersoon zijn of haar favorieten selecteren. Met vandaag: de vijf favorieten van Luuk Ikkink.

Luuk Ikkink is vooral bekend als presentator van RTL Boulevard, maar begon zijn media carrière alweer bijna 20 jaar geleden bij de Twentse lokale radiozender Twickelstad FM. Na zijn studie maakte hij een overstap naar de landelijke media en kwam hij bij 3FM terecht. Alweer bijna 10 jaar is hij nu werkzaam voor RTL Nederland, waar hij diverse tv-programma’s presenteert. Tevens is hij een fervent podcastmaker én luisteraar.

Dit is de top 5 van Luuk Ikkink

1. Dit Was De Radio

Ik ben een enorme radioliefhebber en met deze podcast word je elke week bijgepraat over alle ins- en outs uit de radiowereld. lekker in de details!

2. Every little thing

Een van mijn lievelingspodcasts die helaas sinds twee weken zijn gestopt, gecanceld door Spotify. Erg jammer! Het was een soort hulplijn waar je antwoord kreeg op de meest gekke vragen..

3. De BLVD podcast

Sinds een paar weken onze eigen podcast! Rob Goossens en ik kletsen over de mediawereld, entertainment-branche en alles wat daar mee te maken heeft.

4. Boekestijn en de Wijk

Niet de meest positieve podcast, wel een realistische. Elke dag word je bijgepraat over de oorlog in Oekraïne. Ik luister het elke dag na de uitzending van RTL Boulevard, in de auto terug naar huis.

5. De rode lantaarn

Ik denk de podcast die ik van dit lijstje al het langst beluister. Het hele wielerseizoen fijne analyses over het peloton, de wielerwereld en de renners.

De podcast-tips van vorige week

Ook vorige week tipte een mediapersoon een aantal podcasts, die keer was de beurt aan Sander de Heer. Lees zijn tips hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.