Richard Otto
Richard Otto Podcasts 2 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Dit zijn de 5 podcast-tips van… Dinja Pannebakker

Podcasts zijn er te kust en te keur. Om je wegwijs te maken, laat mediaplatform Spreekbuis.nl wekelijks een mediapersoon zijn of haar favorieten selecteren. Met vandaag: de vijf favorieten van Dinja Pannebakker

Dinja Pannebakker (34) ken je misschien van de vierdelige serie Ik kòm niet uit Sri Lanka van Omroep Human voor 3Lab. Daarnaast is ze voice-over en werkt ze als radiomaker bij NPO FunX.

Dit zijn de 5 podcast-tips van Dinja Pannebakker

1. De Universiteit van Nederland Podcast

Omdat ik altijd veel vragen heb, is dit de ideale podcast voor mij. Wetenschappers geven namelijk antwoord op verschillende vragen, die jij misschien altijd al wilde weten. Een korte podcast met goede sprekers die alles uitleggen op een leuke manier.

2. Daders

Ik ben zelf altijd geïnteresseerd geweest in moordzaken, daarom sprak deze podcast mij aan. Cas de Jong (EenVandaag) spreekt met moordenaars, ex-TBS’ers en andere criminelen. Het zijn confronterende en eerlijke gesprekken waarin alle kanten worden belicht.

3. CoupleGoals de podcast

Queer koppel Mandy en Roos spreekt allerlei verschillende stellen. Persoonlijk vind ik dit een leerzame podcast. Ze bespreken serieuze onderwerpen en er is altijd een goede vibe. Je krijgt het gevoel dat je bij het gesprek aanwezig bent.

4. FunX Beseft

In FunX Beseft bespreekt radio-dj Gilly samen met een online redacteur van FunX actuele, culturele en lifestyle topics. Voorbeelden van topics die worden besproken zijn Keti Koti, partnergeweld en de gevolgen van gentrificatie. Erg divers en altijd goede onderwerpen om te beseffen.

5. Geuze & Gorgels

Grappige, gekke en diepe gesprekken: ik voer ze allemaal met mijn beste vriend. Daarom vind ik de podcast van Monica en Kaj heel herkenbaar. Ondanks hun drukke agenda’s maken ze wekelijks tijd vrij om met elkaar in gesprek te gaan over hun levens. Grappige, serieuze en herkenbare onderwerpen.

Dit zijn de 5 podcast-tips van… Glenn van der Burg

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.