Richard Otto
Richard Otto Podcasts 25 jun 2020
Leestijd: 1 minuut

Ken je deze podcasts al? #32 Politiek

Wekelijks komen er nieuwe podcasts uit. Ter inspiratie selecteert Richard Otto van vakmediaplatform Spreekbuis.nl daarom iedere week voor Metro vijf luisterwaardige podcasts. Met vandaag als thema: Politiek.

1. De Stemming van Vullings en Van der Wulp

Politiek journalisten Joost Vullings (EenVandaag, AVROTROS) en Xander van der Wulp (NOS) nemen elke vrijdag de Haagse week door, met scherpe analyses, geruchten en voorspellingen op actualiteiten.

 

2. Betrouwbare bronnen

In de podcast Betrouwbare Bronnen praat journalist Jaap Jansen met politieke hoofdrolspelers, deskundigen en zogenaamde ‘Binnenhofwatchers’. Ook Europese en internationale onderwerpen komen veelvuldig aan bod.

3. Buitenhof

Buitenhof is het wekelijkse politieke discussieprogramma van VPRO, AVROTROS en BNNVARA met interviews, opinies en debatten. De podcast wordt afwisselend gepresenteerd door Pieter Jan Hagens, Twan Huys en Natalie Righton.

4. Afhameren met Wouter de Winther

Wouter de Winther, politiek commentator van De Telegraaf brengt wekelijks het laatste nieuws uit Den Haag. De podcastserie brengt scherpe analyses, opmerkelijke fragmenten en een blik achter de Haagse schermen.

5. Haagse Zaken

Haagse Zaken is de politieke podcast van NRC. Wekelijks bepreekt politiek redacteur Lamyae Aharouay veel zaken over op en om het Binnenhof. Veel actuele politieke zaken komen aan bod, zoals het coronabeleid, de koers van het CDA en de chaos bij DENK.

Iedere donderdag geeft Richard Otto vijf nieuwe podcasttips over een bepaald thema. Hier lees je alle artikelen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.