Kasper Hermans
Kasper Hermans Muziek 25 feb 2019 / 11:09 uur

Voice-finalist Navarone in voorprogramma Bon Jovi

Navarone won afgelopen vrijdag weliswaar niet de finale van The Voice of Holland, maar voor de Nijmeegse band is er weinig reden tot treuren. De groep is andermaal uitgenodigd om in een grote show het voorprogramma te verzorgen.

Tijdens een eerdere liveshow had Anouk de band al gevraagd of ze voor haar optredens in de Ziggo Dome de supportact wil verzorgen en nu komt daar nog een naam bij. Ook het publiek van Bon Jovi mogen ze opwarmen.

Kensington

Dat gebeurt tevens niet op de minste locatie, namelijk in het Goffertpark in ‘hun eigen’ Nijmegen. Op 13 juni is naast Navarone ook Kensington opgetrommeld om het voorprogramma te verzorgen. Het is zodoende bijna een halve festivaldag die de bezoekers daar krijgen voorgeschoteld.

Voor Bon Jovi wordt het het eerste optreden in Nederland in negen jaar tijd. De tour staat in het teken van het in 2016 uitgekomen album This House is Not For Sale.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Voice-finalist Navarone in voorprogramma Bon Jovi
Sluiten