Metro
Metro Muziek 27 jan 2019 / 14:24 uur

Wat, komt er nieuwe muziek van Krezip aan?

Hè, Krezip? Daar hebben we al jaren niets meer van gehoord. Op de site van de Nederlandse band is een grote count-down klok te zien, die insinueert dat er nieuw werk van Krezip aan zit te komen.

I Would Stay

Nog één dag en een aantal luttele uren wachten en dan is het zo ver. Waar er precies voor wordt afgeteld is overigens nog een raadsel. Spotify zit ook in het complot, de streamingsdienst tweette „And if I could", verwijzend naar het bekende nummer ‘I Would Stay’ van de band. Dat wordt Spotify in de gaten houden maandagavond!

Tien jaar geleden

Het is bijna tien jaar geleden dat Krezip haar laatste concert gaf in de Heineken Music Hall. De band was opgericht in 1997 en bestond in de kern uit Jacqueline Govaert, haar zus Anne Govaert, Annelies Kuijsters en Joost van Haaren. De bandleden vonden het na bijna twaalf jaar tijd om hun eigen weg te gaan. Een tijdelijke stop was daarbij geen oplossing, dus werd het een permanente. ‘Sweet Goodbyes’ werd daarbij als laatste nummer uitgebracht.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Wat, komt er nieuwe muziek van Krezip aan?
Sluiten