Kasper Hermans
Kasper Hermans Muziek 28 aug 2018 / 12:49 uur

Zoon Bob Marley met Three Little Birds in Amsterdam

Ky-Mani Marley dook afgelopen weekend tijdens Ajax – FC Emmen (5-0) op in de Johan Cruijff Arena. Toen hij daar op het grote scherm getoond werd, daalde er een enorm applaus op hem neer en direct kwamen er volop verzoekjes voor de zoon van om op te treden.

Het lied Three Little Birds van zijn beroemde vader Bob Marley is immers al jaren een van de favoriete nummers van het Ajax-publiek rondom belangrijke wedstrijden. Ky-Mani was zelf in Amsterdam voor het Reggae Lake Festival, waar hij optrad, maar schroomde niet om even het nummer van zijn vader op te voeren.

Onder zijn normale kleding bleek hij een Ajax-shirt te dragen en ondanks de regen was hij niet bang om dat aan iedereen te tonen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Zoon Bob Marley met Three Little Birds in Amsterdam
Sluiten