Roos Ravensbergen
Roos Ravensbergen Films & series 24 sep 2021
Leestijd: 3 minuten

5 films en series die in week 38 op Netflix verschenen: Mama Mia!, Monsters Inside en meer

Ook in week 38 van 2021 zijn er weer de nodige nieuwe films en series op Netflix verschenen. Zo kun je sinds deze week onder meer kijken naar Mama Mia! Here We Go Again, het tweede Mama Mia!-deel, en het tweede seizoen van Love On The Spectrum.

Als je houdt van true-crime docu’s, zit je met Monsters Inside: The 24 Faces of Billy Milligan gebakken. Er komt ook heel wat psychologie bij kijken, want de makers duiken in de persoonlijkheidsstoornis van Billy. Als je op zoek bent naar good vibes, is Love On The Spectrum wat voor jou. In die realityserie gaan mensen in het autismespectrum op zoek naar de liefde.

Nieuw op Netflix in week 38

1.Mama Mia! Here We Go Again

Film
Genre: romcom/musical

Mama Mia!-liefhebbers zullen deze film alláng hebben gezien. Al dan niet vijf of meer keer. Maar nu staat Mama Mia! Here We Go Again ook op Netflix. In deze film gaan we terug naar het verleden, en dan met name naar het verhaal van Donna. Zij besluit na haar studie op reis te gaan, en komt uiteindelijk in Griekenland terecht. Onderweg komt ze haar drie liefdes tegen: Bill, Harry en Sam. Voor het eerst krijgen we een inkijkje in het wilde liefdesleven van Donna.

2. Out of Death

Film
Genre: misdaad/thriller

Een vrouw die de as van haar vader wil uitstrooien in het bos, ziet opeens iets dat ze nooit had mogen zien. Een agente vermoordt een ongewapende man door hem neer te schieten. De vrouw, Shannon Mathers, maakt er foto’s van, maar de agente merkt haar op. Ze moet vluchten voor haar leven en komt uiteindelijk een gepensioneerde agent tegen. Samen met hem moet ze in leven proberen te blijven, maar tegelijkertijd willen ze het schandaal blootleggen.

Nieuwe series op Netflix

3. Monsters Inside: The 24 Faces of Billy Milligan

Miniserie
Genre: misdaad/psychologie

Billy Milligan werd in de jaren 70 beschuldigd van meerdere verkrachtingen op een universiteitscampus. Er was veel bewijs, dat allemaal naar hem wees. Maar zelf zei hij niks meer te weten van de misdaden. Daarnaast leek zijn gedrag ter plekke te veranderen. Uiteindelijk bleek dat hij, mede door een traumatische jeugd, een persoonlijkheidsstoornis had. Hij wordt ontoerekeningsvatbaar verklaard. Maar de rechtszaken gaan door, en houden Amerika in hun greep.

4. Dear White People

Serie
Genre: comedy/drama

https://www.youtube.com/watch?v=oQ1XS3W4plU

Dear White People is een dramatische comedy die zich focust op de ervaringen van personen van kleur op een prestigieuze universiteit. Ze proberen allemaal hun plek te vinden in een overheersend witte wereld, en hebben daar verschillende manieren voor. De één past zich zoveel mogelijk aan, de ander gaat juist de confrontatie aan. Ondertussen leer je als wit persoon met welke struggles personen van kleur te maken krijgen.

5. Love On The Spectrum

Serie
Genre: reality

Vaak hartverwarmend: mensen in het autismespectrum die in Love On The Spectrum op zoek gaan naar liefde. Ze zijn hier en daar wat onhandig, maar snakken allemaal naar een maatje om hun leven mee te delen. In het tweede seizoen van de Australische serie gaan weer jonge singles de zoektocht aan. Ze gaan op dates, praten met experts en hopen zo een match te vinden.

Vorige week op Netflix

Bekijk hier de vijf nieuwe series en films op Netflix die we vorige week uitlichtten.

Elise Schaap zegde hoofdrol Mijn Vader Is Een Vliegtuig eerst heel snel af

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.