Metro
Metro Films & series 21 okt 2020 / 12:24 uur

Populaire soap As The World Turns keert (even) terug

Baalde jij flink op 17 september 2010, de dag waarop het doek viel voor de soap As The World Turns? Dan hebben we goed nieuws: de cast komt weer bij elkaar.

Maar liefst 54 seizoenen telde As The World Turns (ATWT). De langstlopende Amerikaanse serie was ook in Nederland behoorlijk populair – dagelijks trok de soap zo’n 750.000 kijkers. Alleen GTST trok meer kijkers.

As The World Turns keert even terug

Toen er in 2010 vanwege kelderende kijkcijfers toch een einde aan de serie kwam, waren veel fans teleurgesteld. Maar goed nieuws voor hen: op Instagram laat acteur Trent Dawson weten dat hij, samen met zijn collega’s, een heuse comeback gaat maken.

De serie zal niet terugkeren, maar de cast komt op woensdag 28 oktober eenmalig met een virtuele reünie. De laatste aflevering zal dan worden herhaald door middel van een „levendige scriptlezing”. Minstens 26 castleden, waaronder Larry Bryggman, Don Hastings, Kathryn Hays, Elizabeth Hubbard, Michael Park „en enkele verrassende gasten”, zullen volgende week samenkomen.

Opblijven

De show zal worden uitgezonden op YouTube. Je moet er wel voor opblijven (of je wekker zetten), de show is om 02.00 uur ’s nachts Nederlandse tijd. De opbrengsten van de reünie-uitzending gaan naar het theaterbedrijf van Dawson, Katonah Classic Stage. „COVID-19 heeft in vele sectoren een verwoestende impact gehad. De theaterindustrie is bijzonder hard getroffen”, laat het theaterbedrijf weten op zijn website. Een kaartje kopen kan daar ook.

En voor de fans die nu al niet kunnen wachten, hieronder kun je de ‘finale-aflevering’ terugkijken:

Lees ook: Beroemdheden uit de kleren in strijd tegen borstkanker

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Populaire soap As The World Turns keert (even) terug
Sluiten