Manners.nl
Manners.nl Entertainment 21 okt 2020

Beroemdheden uit de kleren in strijd tegen borstkanker

Voor een nieuwe campagne van KiT Undergarments gaan beroemdheden, waaronder Hailey Bieber en Katy Perry, uit de kleren. Ze delen foto’s in lingerie voor een organisatie die zich inzet voor de strijd tegen borstkanker.

In het kader van de borstkankermaand, die jaarlijks in oktober plaatsvindt, heeft KiT Undergarments een socialmedia-campagne gelanceerd met de hashtag #kitstokickcancer. In totaal 5 procent van de omzet van het lingeriemerk gaat naar de non-profitorganisatie. Met de campagne wordt aandacht gevraagd en geld ingezameld voor onderzoek.

Bij een dergelijke campagne stuur je als lingeriemerk setjes op naar modellen en andere celebs, in de hoop dat ze de boodschap delen. KiT Undergarments doet dat met succes, de grootste namen doen mee.

Beroemdheden in lingerie

Kate Hudson was de eerste ster die een foto deelde in het nieuwe setje lingerie van KiT Undergarments. Daarna volgden andere modellen en celebs snel. Karlie Kloss, Katy Perry, Behati Prinsloo, Hailey Bieber en het rijtje wordt nog steeds groter. Een compilatie van de deelnemende heldinnen, die meer bewustwording rond borstkanker creëeren.

Kate Hudson

Hailey Bieber

Karlie Kloss

Eva Jinek?! Nee, Katy Perry

Adeline

Nicola Peltz

Rachel Zoe

Dakota Fanning

January Jones

Zoe Saldana

Meena Harris

Sheena Yaitanes

Behati Prinsloo

Lees ook: Drank en een relatiebreuk inspireerden Passenger voor album

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere donderdag om 16.00 uur een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Beroemdheden uit de kleren in strijd tegen borstkanker
Sluiten