Femke van Rooijen
Femke van Rooijen Entertainment 12 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

The Streamers verkopen binnen anderhalf uur drie keer Olympisch Stadion uit

Alle 90.000 kaarten voor de drie The Streamers-concerten in het Olympisch Stadion in Amsterdam zijn vandaag binnen anderhalf uur uitverkocht. Dat heeft de organisatie bekendgemaakt.

In eerste instantie zou het om één concert op 17 september gaan, maar al snel werden daar vanwege de grote vraag naar kaarten nog twee concerten aan toegevoegd op 16 en 18 september. Ook de tickets voor deze shows gingen als zoete broodjes over de toonbank.

Ook thuis weer genieten van The Steamers

Volgens organisator Machiel Hofman wordt de show vastgelegd en kunnen mensen die geen kaartjes hebben weten te bemachtigen het concert ook zien. „Natuurlijk vergeten we ook de mensen thuis niet, die The Streamers liever in hun woonkamer bekijken. We gaan de show registreren en zorgen ervoor dat iedereen die dat wil, kan genieten van onze muziek.”

Anders dan bij de eerste vier concerten van The Streamers wordt het concert niet live uitgezonden via een livestream. Wanneer en waar de show te zien zal zijn, wordt later nog bekendgemaakt.

The Streamers gaven in coronatijd meerdere optredens in Carré, op Paleis Noordeinde, in de Kuip en in de Efteling. Naar de streams keken volgens de organisatie in totaal 7,5 miljoen mensen.

Een nieuw begin

Tijdens de concerten in het Olympisch Stadion treden The Streamers voor het eerst op voor publiek. Het was dan ook de vraag wat The Streamers precies zouden gaan doen, nu het livestreamen van optredens niet meer nodig is vanwege de afgeschafte coronamaatregelen. Geruchten over een afscheidsconcert deden de ronde, maar niets bleek minder waar. De concertreeks in het Olympisch Stadion staat juist symbool voor een nieuw begin. „Het is een nieuw, groot hoofdstuk van het boek”, zei organisator Machiel Hofman eerder. „Het is geboren uit nood: de zon gaat weer schijnen, de wereld gaat weer open, dus waarom zouden we het niet voor publiek doen?”

Op twee na langste reeks van zonnige dagen ooit komt vandaag ten einde

 

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.