Esther van Dijk
Esther van Dijk Entertainment 16 sep 2021

Ruud de Wild keert terug op de radio: ‘Doodeng, maar ik ben beter’

Ruud de Wild keert na ruim een half jaar terug op NPO Radio 2! Vanaf 4 oktober zal hij weer zijn middagprogramma De Wild in de Middag gaan presenteren. De radio-dj is het afgelopen halfjaar behandeld voor darmkanker, waarvoor hij een paar keer is geopereerd.

In maart liet Ruud tijdens zijn show weten darmkanker te hebben en tijdelijk te stoppen met zijn radioprogramma. Ruud wond er geen doekjes om. „Ik heb kanker”, zei en schreef hij. Vele berichten stoomden binnen en de NPO Radio 2-dj was er stil van, schreef hij op zijn Instagram.

Ruud de Wild: ‘Weer zin in het leven’

Vandaag laat Ruud de Wild weten dat hij beter is. Eerder deze maand liet zijn vriendin Olcay Gulsen al weten dat Ruud ‘helemaal kankervrij’ was. Ruud schrijft in zijn bericht: „Al vind ik het nog doodeng om te zeggen, maar ik ben beter. Olcay, ik weet niet hoe ik jou moet bedanken.”

Ruud en Olcay

Ruud werd kort na zijn laatste operatie kankervrij verklaard door het ziekenhuis. Na de operatie schreef Olcay: „Het gaat heel goed met hem en als dat zo blijft, mag hij vrijdag naar huis. De operatie is goed gegaan en zijn herstel lijkt voorspoedig te verlopen”, schrijft de vriendin van de radio-dj. Kort hierna werd bekend in een Instagram-story dat Ruud ‘helemaal kankervrij’ was.

De partner van Ruud de Wild, Olcay Gulsen, is tijdens het gehele proces aan de zijde van Ruud gebleven. Ruud geeft op Instagram meerdere keren aan hoeveel hij aan Olcay heeft gehad, zo zegt hij: Jij, Olcay, was er de afgelopen tijd voor mij. En hoe. Hopelijk kan ik er vanaf morgen weer voor jou zijn.” Alleen maar lieve woorden, dus, voor Olcay Gulsen.

Eddy Keur

Eddy Keur nam in maart met gemengde gevoelens het radiostokje over van Ruud de Wild. En bij luisteraars viel hij goed in de smaak. Maar nu is het dus weer tijd voor Ruud de Wild om achter de microfoon te kruipen.

Maxime Meiland bevallen van kerngezonde tweede dochter: dít is haar naam

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Ruud de Wild keert terug op de radio: ‘Doodeng, maar ik ben beter’
Sluiten