Redactie Metro
Redactie Metro Entertainment 1 okt 2020
Leestijd: 2 minuten

Yes! De video die bij Billie Eilish’ Bond-soundtrack hoort is uit

Eigenlijk hadden we begin april al in de bioscoop gezeten voor de nieuwste James Bond-film No Time To Die, maar een pandemie gooide roet in het eten. Wél kregen we alvast de soundtrack van de film te horen, gezongen door Billie Eilish.

Tot vandaag moesten we het alleen met geluid doen. Maar nu is dan toch eindelijk de bijbehorende videoclip verschenen. Fans van de zangeres en de filmreeks hebben maar liefst acht maanden op de officiële video moeten wachten. Om 18.00 uur verscheen de clip en 1 minuut later waren 166.000 mensen aan het kijken:

 

De inmiddels 19-jarige Eilish mocht de soundtrack voor de 25e film in de succesvolle franchise verzorgen. Ze treedt daarmee in de voetsporen van onder andere Adele, Madonna, Tina turner, Duran Duran en Shirley Bassey. De single van de jonge zangeres werd in februari vol lof ontvangen.

Vijf Grammy’s voor Billie Eilish

Eilish brak vorig jaar wereldwijd door met onder andere haar nummers Bad Guy en All The Good Girls Go To Hell van haar debuutalbum When We All Fall Asleep, Where Do We Go?. De nummers zijn geproduceerd door haar oudere broer Finneas O’Connell, ook bekend als FINNEAS.

Eerder was het nummer Bored al te horen als soundtrack van de Netflix-serie 13 Reasons Why. Tijdens de uitreiking van de Grammy’s eind januari dit jaar, kwam ze armen tekort om alle vijf de beeldjes mee naar huis te slepen.

Naast No Time To Die is er meer relatief nieuwe muziek van de artieste. Ze bracht onlangs het nummer My Future uit.

Documentaire in de maak

Voor de fans is er nog meer goed nieuws rondom de zangeres. Sinds juli 2018 wordt de jonge vrouw namelijk gevolgd door de camera’s. Op Twitter maakte ze bekend dat er een documentaire over haar verschijnt. Billie Eilish: The World’s A Little Blurry is vanaf februari 2021 te zien bij Apple+. Het is niet bekend of de documentaire in Nederlandse bioscopen vertoond gaat worden.

Lees ook: Makers No Time To Die lanceren officiele James Bond-podcast

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.