Redactie Metro
Redactie Metro Entertainment 17 okt 2020 / 17:49 uur

Kim Feenstra bevallen van eerste kindje

Beschuit met blauwe muisjes voor Kim Feenstra (35) vandaag, ze is namelijk bevallen van haar eerste kindje! Het is een jongetje.

Via social media maakte het model het vrolijke nieuws bekend, én ze deelt gelijk de naam van haar pasgeboren zoon.

Op Instagram plaatste de kersverse moeder een foto van de babykamer, waar met grote, zilveren ballonnen ‘Brooklyn’ is gespeld. Voluit heet de baby Brooklyn Baby Tailor, schrijft Feenstra bij de foto. In het Engels laat ze haar vreugde blijken: „We are on another level right now. 16.10.2020. A new Legend has arrived. Brooklyn Baby Tailor.”

Ze kan op veel felicitaties rekenen van haar volgers, onder meer Rens Kroes en Romee Strijd (die zelf ook moeder worden binnenkort), Angela Groothuizen en Victoria Koblenko reageren onder het vrolijke bericht.

Trots

In mei maakte het model bekend dat ze in verwachting was van haar eerste kindje, samen met haar vriend Stanley Tailor. Ze deelde toen een schattige video op internet, waar zij en haar vriend voor het eerst hun baby via een echo zagen. Twee weken na de aankondiging kwam de eerste zwangerschapsselfie. Ze was flink trots: „Ik groei en ik laat het zien. Dit is mijn kostbaarste selfie ooit”.

Kim liet eerder al weten dat zwanger worden via de natuurlijke weg niet wilde lukken. Daarom startte het koppel een ivf-traject. Op Instagram plaatste ze ook daar een post over, waarin ze openhartig vertelde over haar ervaringen: „Ik vind het fijn om het te kunnen delen. Want ik ben niet alleen. Doordat ik zo open ben geweest heb ik zoveel berichten ontvangen van vrouwen en koppels die zich in dezelfde situatie bevinden, maar er niet echt over durfden te spreken. Vooral onder vrouwen is de onzekerheid van je geen vrouw voelen groot. Maar lieve vrouwen, I got you. We got this. Zolang wij elkaar supporten schijnt de positiviteit vele malen groter, beter en hoger. En laten we onze partner ook niet vergeten. Dit is een avontuur dat je samen ingaat.”

Baby Kim Feenstra krijgen we niet te zien

Kleine kans dat we binnenkort een foto te zien krijgen van het eerste kindje van het model, in september zei ze al dat ze dat niet van plan was. In een interview met Grazia zei Kim: „Misschien een handje of een voetje of wat haartjes… maar zeker het eerste jaar niet.”

Lees ook: Jacinda Ardern boekt grote overwinning in verkiezingen Nieuw-Zeeland

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste tips in je mailbox!

Reageer op artikel:
Kim Feenstra bevallen van eerste kindje
Sluiten