Metro
Metro Entertainment 22 aug 2020 / 21:04 uur

Paris Hilton: ‘Ik ben mishandeld tijdens kostschooltijd’

In haar nieuwe documentaire This is Paris doet Paris Hilton (39) een boekje open over de tijd die zij doormaakte op een kostschool in Utah. Ze noemt het „verschrikkelijk” en werd naar eigen zeggen „mentaal en fysiek mishandeld”.

De documentaire gaat op 14 september in premiere op haar YouTube-kanaal.

‘Erger dan waar dan ook’

De realityster werd op haar zeventiende door haar ouders naar de kostschool gestuurd. Maar bijna direct nadat ze aankwam, ging het mis, vertelt ze in een interview met People.

„Ik wist dat het erger zou worden dan waar ook. Vanaf het moment dat ik wakker werd tot ik naar bed ging, was het de hele dag schreeuwen in mijn gezicht, tegen me schreeuwen, een voortdurende marteling”, zegt Paris over de gebeurtenissen die dagelijks plaatsvonden.

‘Doel om ons te breken’

Ook de docenten zeiden volgens haar vreselijke dingen. „Ze gaven me constant een slecht gevoel over mezelf en pestten me. Ik denk dat het hun doel was om ons te breken. En ze mishandelden ons fysiek, sloegen en wurgden ons. Ze wilden de kinderen angst inboezemen, zodat we te bang zouden zijn om ongehoorzaam te zijn.”

Ze vervolgt: „Ik had elke dag paniekaanvallen en moest huilen”, zegt de realityster. „Ik voelde me zo ellendig. Ik voelde me een gevangene en ik haatte het leven.”

Paris vindt het belangrijk om er nu open over te zijn. „Ik heb mijn waarheid zo lang begraven. Maar ik ben trots op de sterke vrouw die ik ben geworden. Mensen denken misschien dat alles in mijn leven gemakkelijk voor me is geworden, maar ik wil de wereld laten zien wie ik werkelijk ben. ”

Lees ook: Hooligans opgepakt in Duitsland, ook Feyenoord-supporters

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Paris Hilton: ‘Ik ben mishandeld tijdens kostschooltijd’
Sluiten