Erik Jonk
Erik Jonk | LinkedIn Entertainment 7 jul 2020 / 17:17 uur

Anna Nooshin na feestje zonder afstand: ‘Sorry, ik voel me heel dom’

Influencer Anna Nooshin biedt haar excuses aan voor het niet naleven van de coronarichtlijnen tijdens de opening van haar experience The Upside Down.

Nooshin stelt in een vlog die zijn dinsdag heeft geplaatst zich „heel dom te voelen” en erkent dat zij de vraag over de coronaregels in het museum normaal had moeten beantwoorden.

Anna Nooshin kapte Telegraaf af

Nooshin kapte een gesprek met De Telegraaf af na vragen over het handhaven van de coronamaatregelen tijdens het openingsfeestje van haar nieuwe ‘Instagram Experience’ in Amsterdam. Op foto’s van het event, dat donderdagavond plaatsvond, was te zien hoe de gasten aan tafel geen anderhalve meter afstand hielden (geen 1 meter ook), zoals de RIVM-richtlijnen wel voorschrijven.

De socialite wilde in eerste instantie niet op de vragen ingaan en de kwestie werd door haar perswoordvoerder buiten beeld vergoeilijkt. Maar nadat De Telegraaf het gesprek online zette, kreeg Nooshin veel kritiek op haar onachtzaamheid. Dit nadat zij zelf verongelijkt tegen de verslaggever reageerde en een pr-dame niet ‘het probleem’ besprak, maar meldde „dat dat in de hele samenleving zo is”.

Hier zie je een in foto van de Instagram-account van The Upside Down (13.500 volgers).

‘Ik moet proberen het goede voorbeeld te geven’

„Ik heb geleerd dat ik nu meer dan ooit weet hoe groot de rol is van iemand die in het publieke oog staat en dat ik altijd moet proberen om het goede voorbeeld te geven”, vertelt ze haar volgers. „Ik heb nu nog veel meer door wat voor belang dat met zich meedraagt.” Nooshin belooft ook de coronarichtlijnen in de toekomst strenger te handhaven.

Anderhalve meter

Overigens had de pr-dame die Anna Nooshin bijstond natuurlijk wel een punt, dat in de hele samenleving de anderhalve meter-maatregel wordt overtreden. Ze had het bij de normale vraag van de Telegraaf-verslaggever alleen even niet moeten zeggen. Maar of iedereen die Anna Nooshin met de grond gelijk maakte, zichzelf voor 100 procent wél aan de maatregel houdt als hij of zij niet in het eigen gezin is…

Hoe dan ook, dit is de vlog van Anna Nooshin waarin zij haar excuses aanbiedt. De vlog duurt 27 minuten, maar zij start met haar ‘sorry’.

Lees ook: Anna Nooshin duikt in de wondere wereld van het schoonheidsideaal

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Anna Nooshin na feestje zonder afstand: ‘Sorry, ik voel me heel dom’
Sluiten