Metro
Metro Entertainment 16 jun 2020 / 10:54 uur

‘Professor’ Lil’ Kleine gaat 50 colleges geven

Zonder ooit een collegezaal van binnen te hebben gezien, gaat rapper Lil’ Kleine nu zelf colleges geven. Op ‘de universiteit van de straat’ en online.

Ooit was Jorik Scholten loodgieter, nu is hij Lil’ Kleine en gaat hij zich naast zijn muziek richten op het geven van colleges en het begeleiden van mensen. „Altijd gedroomd om grootse dingen te bereiken?” staat het in kapitalen op de website van Street University. Zo ja, dan kun je je vanaf vandaag inschrijven voor een serie exclusieve colleges van Lil’ Kleine.

Zelfvertrouwen

„Een jaar lang neem ik je mee in al mijn lessen, uitdagingen en obstakels die ik heb overwonnen om te komen tot waar ik nu sta. Ik geef je alle ins en outs op gebied van muziek, ondernemerschap en mindset zodat jij met zelfvertrouwen die volgende stap op jouw pad nu echt gaat zetten”, schrijft Jorik Scholten.

Het lespakket bevat vijftig online colleges van Jorik die wekelijks worden aangeboden, waaronder „drie live-colleges met exclusief optreden van Lil’ Kleine en friends.” Ook zijn er gastcolleges van Nederlandse Quote500-ondernemers, wetenschappers, artiesten en topsporters.

Daarnaast krijgen cursisten opdrachten mee en kunnen ze feedback krijgen op hun muziekdemo en maken ze kans op een platencontract. En „pitch je business idee direct bij Jorik en maak kans op een participatie vanuit Jorik of iemand uit zijn netwerk.”

Je kunt je vanaf vandaag pre-registreren. Kostenplaatje: normaal gesproken 999 euro, nu voor early birds 499 euro per jaar.

Daarnaast heeft Lil’ Kleine ook nog z’n eigen kledinglijn.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘Professor’ Lil’ Kleine gaat 50 colleges geven
Sluiten