Loren Snel
Loren Snel Entertainment 3 mei 2020 / 20:13 uur

Verbazing over ‘lompe’ Geert in Boer Zoekt Vrouw

Dit seizoen Boer Zoekt Vrouw slaan de vonken maar met mate over. Milou en Bastiaan lijken verliefd te worden. Anderen hebben minder geluk, zoals Angela, die afgelopen zondag op niet al te subtiele wijze aan de kant werd gezet door boer Geert.

Twitter heeft er zijn buik vol van, van de „lompheid" van de geheimzinnige Geert. De citytrip met Angela leek namelijk plots tot een abrupt einde te komen toen Geert opeens toch erg openhartig werd. „Gij kunt mij niet bijhouden" en „Ik denk dat jij te rustig bent."

Duidelijk mag zijn dat Geert een paar fans heeft verloren door Angela aan het huilen te maken. Niet erg „wauwie" van de boer.

Verbazing over 'lompe' Geert in Boer Zoekt Vrouw
Boer Geert kwam afgelopen aflevering als lomperik uit de bus. | Foto: KRO-NCRV

Ondertussen lopen de meningen ook uiteen over Milou en Bastiaan. Blaast Milou niet wat hoog van de toren? In de hot tub zegt ze dat ze overal gewerkt heeft – Berlijn, Bangkok, Londen – en vraagt ze zich hardop af wat ze in Zeeland te zoeken heeft. Daar weten de Twitteraars wel wat op.

Er zijn ook originelere suggesties:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Verbazing over ‘lompe’ Geert in Boer Zoekt Vrouw
Sluiten