Erik Jonk
Erik Jonk Entertainment 9 mei 2020

De trots van John van den Heuvel: z’n snor

John van den Heuvel is ongetwijfeld trots op primeurs, goed gelukte krantenartikelen en zijn spraakmakende tv-programma’s. Zijn trots van weleer is echter… z’n snor.

Telegraaf-journalist John van den Heuvel schuift zaterdagavond aan bij Jeroen van der Boom in het programma Hoge Bomen. Metro sprak Van der Boom daar eerder over, en ook hoe hij een eerdere gast Louis van Gaal binnenhaalde.

Gast aan de piano

Zaterdag (21.30 uur, SBS6) is dus misdaadverslaggever Van den Heuvel de gast aan tafel, of beter gezegd piano. Het muziekinstrument van de tv-presentator en muzikant dient namelijk ook als tafel en als drankenkast.

In een persoonlijk interview praat de hoofdgast over keiharde misdaad, bedreigingen, zijn voortdurende persoonlijke bewaking, maar ook zijn rol als vader, echtgenoot en vriend. Een belangrijke rol is weggelegd voor muziek. Van den Heuvel stelt menig dansvloer in de buurt van Eindhoven onveilig te hebben gemaakt ‘met zijn discodansmoves’.

Leeftijd en snor

Maar ook: de snor. Hier zie je een fragment van zaterdag waarbij vooral de leeftijd die de journalist toen had opvalt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
De trots van John van den Heuvel: z’n snor
Sluiten