Kasper Hermans
Kasper Hermans Entertainment 4 mei 2020 / 08:03 uur

Britney Spears mag nog maanden zelf geen beslissingen nemen

Het werd misschien wel de bekendste meltdown uit de pophistorie: die van Britney Spears in 2007, waarbij ze haar hoofd kaal schoor. Sindsdien heeft ze geen zeggenschap over haar eigen leven en dat blijft nog even zo.

Spears was naar de rechtbank getrokken om haar leven weer in eigen handen te krijgen. Alleen door het coronavirus is de rechtszaak uitgesteld tot in ieder geval augustus, zo meldt Entertainment Tonight.

Care manager

Na de meltdown kwam de zeggenschap over de zangeres bij haar vader Jamie Spears en advocaat Andrew Wallet te liggen. Omdat de band tussen vader en dochter begon in te storten – hij zou haar zoon (zijn kleinzoon) hebben geslagen –  heeft Jamie Spears de zeggenschap over moeten dragen aan de bekende ‘care manager’ Jodi Montgomery.

Montgomery beslist zodoende op heel veel aspecten over het leven van Spears. Ze beslist over de bodyguards en het zorgpersoneel die Spears bijstaan en heeft ook de volledige toegang tot haar medische dossier. Ze heeft zodoende een directe lijn met haar artsen. Wat verder ook niet onbelangrijk is: ze beheert het geld dat de popdiva door de jaren heen heeft verdiend.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Britney Spears mag nog maanden zelf geen beslissingen nemen
Sluiten