Femke van Rooijen
Femke van Rooijen Entertainment 14 mei 2020 / 15:35 uur

Beroemdheden spreken persoonlijke boodschap in tegen klein prijsje

Voor wie het na twee maanden thuis zitten zat is om een boodschap over te brengen via de telefoon, videobellen of appen, kan dat nu laten doen door celebrities. Tegen een relatief klein prijsje spreekt David Hasselhof je jarige moeder toe en doet Percy Wemel uit Harry Potter (Chris Rankin) de groetjes aan je broer of zus.

Nu ook de wereld van showbizz zo goed als stilstaat door de coronacrisis zitten veel acteurs, muzikanten en andere beroemdheden werkeloos thuis. Om toch nog wat extra bij te kunnen verdienen, hebben veel beroemdheden zich daarom aangemeld op de website ‘Cameo’, een platform waarop ze zichzelf aanbieden om persoonlijke videoboodschappen in de spreken.

Binnen zeven dagen in je mailbox

Het werkt als volgt: kies via de website je favoriete beroemdheid uit en laat hem of haar een persoonlijke boodschap inspreken voor je vrienden of familie. Maximaal zeven dagen later verschijnt de persoonlijke boodschap in je mailbox.

De prijs die je daarvoor moet betalen, hangt af van hoe populair de celebs zijn. Zo moet je voor videoboodschap van David Hasselhoff even diep in de buidel tasten, zijn video’s kosten namelijk 276 euro. Maar voor een boodschap die door door Larry Hankin (Mr. Heckles uit Friends) is ingesproken, betaal je een schamele 27,60 euro.

Steunboodschappen

De website bestaat al een aantal jaar, maar door de coronacrisis is het platform in korte tijd zeer populair geworden. Veel mensen besluiten om beroemdheden in te huren om steunboodschappen te laten inspreken voor hun vrienden en familie.

Brad Pitt of Sandra Bullock ga je helaas niet tegenkomen op de website, maar acteurs als Kevin R. McNally (Joshamee Gibbs in Pirates of the Cribbean) en voetballer Memphis Depay zijn wel beschikbaar. Veel van de beroemdheden doneren het geld dat ze verdienen met de video boodschappen aan het goede doel.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Beroemdheden spreken persoonlijke boodschap in tegen klein prijsje
Sluiten