Jorieke van Noorloos
Jorieke van Noorloos Entertainment 30 apr 2020 / 07:43 uur

Rens Kroes zwanger van eerste kindje

Kookboekenschrijver en influencer Rens Kroes is zwanger van haar eerste kindje. Dat maakt ze donderdag bekend op haar 33ste verjaardag én op haar Instagram.

„Vandaag ben ik jarig, maar deze dag is nog nooit zo bijzonder geweest", schrijft Kroes. „Het is een dag om nooit te vergeten want ik heb mijn beste verjaardagcadeau (ever!) al 4 maanden in mijn buik. Ik heb een kleine in de oven, in MIJN oven. Maar dan wel een heel speciaal recept dit keer, die er in oktober uit komt 😉 Sid en ik zijn helemaal ready om dit grote avontuur aan te gaan samen. My baby, je bent zo welkom."

Kroes woont sinds 2017 met haar vriend Sid in New York. Wanneer ze precies is uitgerekend, is niet bekend.

View this post on Instagram

I’m writing this message with so much love! It’s my birthday today, but this day has never been so special. It’s a birthday I won’t soon forget because I’ve already had the best birthday present (ever!) in my belly these past four months. I have a little one in the oven… In MY oven… And it’s an incredibly special recipe that will be all ready in October. 😉 Sid and I are so ready to take on this new, incredible adventure together. Baby, you are so welcome! You wanted to be here, little Powerfoodie. You chose us. And we are going to make sure you have absolutely everything you need. We feel like the happiest people in the world! 🍀 ⠀ ⠀ —— ⠀ ⠀ Met zoveel liefde schrijf ik dit bericht. Vandaag ben ik jarig maar deze dag is nog nooit zo bijzonder geweest. Het is een dag om nooit te vergeten, want ik heb mijn beste verjaardagcadeau (ever!) al 4 maanden in mijn buik. Ik heb een kleine in de oven, in MIJN oven. Maar dan wel een heel speciaal recept dit keer die er in oktober uit komt 😉 Sid en ik zijn helemaal ready om dit grote avontuur aan te gaan samen. My baby, je bent zo welkom. Jij wilde hier zijn kleine Powerfoodie (@powerfoodies), je hebt gekozen voor ons. En we gaan ervoor zorgen om je alles te geven wat je nodig hebt. Wij voelen ons de gelukkigste mensen ter wereld! ⠀ ⠀ ⠀ 📷: @emmapeijnenburg Skirt: @pomandere

A post shared by Rens Kroes (@renskroes) on

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Rens Kroes zwanger van eerste kindje
Sluiten