Redactie Metro
Redactie Metro Entertainment 30 apr 2020
Leestijd: 1 minuut

NikkieTutorials genomineerd voor Best Social Award

YouTuber Nikkie de Jager, beter bekend als NikkieTutorials, maakt dit jaar kans op een Best Social Award. Samen met Tim Hofman, Chantal Janzen, Donnie, Bram Krikke en Qucee is ze genomineerd in de categorie Beste Personality.

De organisatie maakte donderdag bekend wie zijn genomineerd voor de publieksprijzen. De nominaties voor de zakelijke awards werden woensdag al gedeeld.

Nieuwe categorie

Ook dit jaar worden de Nederlandse socialmediaprijzen weer uitgereikt in verschillende categorieën. Nieuw dit jaar is de Beste Thuisblijf-content, voor personen en accounts die het beste inspelen op de coronatijd. Don Roelofsen, Tussen Kunst & Quarantaine, Orgel Joke, Daan Boom en Tim den Besten komen in aanmerking voor deze nieuwe award.

In de categorie Beste YouTuber zijn Quinsding, Jesse Hoefnagels, Mertabi, Paardenpraat TV en Bon Color genomineerd. De series Uitgewoond, Vakkenvullers, De Sekszusjes en Duct Tape Boot maken kans om uitgeroepen te worden tot Beste YouTubeserie.

Livestream

Ook op de beste Instagrammers, Twitteraars en TikTokkers kan weer worden gestemd. Zo zijn onder anderen Vjeze Fur (Instagram), docent Kasper Soeters (Twitter) en Opa Gerrit (TikTok) genomineerd in die categorieën.

Vanwege de coronacrisis worden de winnaars van The Best Social Awards dit jaar in een livestream bekendgemaakt. Op 27 mei worden de zakelijke prijzen uitgezonden. Een dag later volgen de publieksprijzen, waarvoor tot en met 12 mei kan worden gestemd.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
NikkieTutorials genomineerd voor Best Social Award
Sluiten