Kasper Hermans
Kasper Hermans Entertainment 19 apr 2020 / 19:19 uur

Hilariteit in Boer Zoekt Vrouw om ‘Araboer’ Geert Jan

Het kan dat boeren soms een wat saai en knullig imago hebben. Dat maakt Boer Zoekt Vrouw misschien wel juist zo’n succesvol programma. Alleen een van de deelnemers van dit seizoen, Geert Jan, valt duidelijk niet in die categorie.

Geert Jan begint zijn aanbidders nu het einde nadert, steeds beter te kennen en besloot ze te verrassen met zijn ‘hobby’: verkleden. Terwijl zijn twee overgebleven aanbidders Jacqueline en Karine keurig in de keuken wachtten, had de boer zich gehuld in een mooie Arabierenkostuum.

Schaterlachen

Als het zijn doel was om de twee vrouwen te laten schaterlachen, dan is hij in ieder geval glansrijk geslaagd. En ook de kijkers van het immens populaire programma uiten hun commentaar over de actie van de Araboer.

 

Waar er om het ene moment heel erg gelachen kon worden, vielen er ook tranen in de uitzending. Zo besloten Erik en Annemiek ondanks aandringen van Yvon Jaspers definitief niet met elkaar verder te gaan, omdat de afstand van anderhalf uur een te groot obstakel bleek. Het afscheid tussen beiden was zowel emotioneel als ook een beetje ongemakkelijk.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Hilariteit in Boer Zoekt Vrouw om ‘Araboer’ Geert Jan
Sluiten