Metro en ANP
Metro en ANP Entertainment 16 apr 2020 / 09:41 uur

‘Gevangenisleven valt Joe Exotic zwaar’

Het leven achter tralies gaat Tiger King-ster Joe Exotic niet in de koude kleren zitten. Zeker nu hij al een tijdje in quarantaine zit, nadat er mede-gevangenen positief getest werden op het coronavirus. Dit liet Joe’s echtgenoot Dillon Passage weten aan E! News.

„Hij zit geïsoleerd en onze telefoongesprekken zijn ook beperkt. We hebben elkaar maar twee keer gesproken sinds hij werd overgeplaatst in quarantaine. Joe is verdrietig dat hij met niemand kan praten en dat vreet aan hem. Het is niet duidelijk wanneer hij weer uit isolatie mag," zegt Dillon.

22 jaar

Hoewel Joe de komende 22 jaar in de gevangenis moet doorbrengen, piekert Passage er niet over om bij zijn man weg te gaan. „Hij heeft me meerdere malen gezegd dat ik niet alleen moet blijven en dat ik iemand moet vinden met wie ik de rest van mijn leven kan doorbrengen. Dat meent hij echt. Maar ik ben loyaal ingesteld en blijf Joe steunen. Mocht er op een gegeven moment een leuk iemand voorbij komen, dan heb ik dat gesprek met Joe tegen die tijd wel."

Joe (57) en Dillon (24) waren pas twee maanden getrouwd toen Joe in 2018 werd gearresteerd. Hij werd veroordeeld voor het afmaken van vijf tijgerwelpjes en zijn plannen om aartsrivaal Carole Baskin om het leven te laten brengen via een huurmoordenaar.

Tiger King blijft populair

De documentaire Tiger King blijft ondertussen onverminderd populair op Netflix. In vrijwel alle landen ter wereld staat de serie ook na drie weken nog steeds bovenaan de lijst met best bekeken programma’s van de streamingdienst.

De streamingdienst voegde eerder deze week een epiloog toe waarin bijfiguren uit de serie terugblikken op het succes van de reeks. Deze snel in elkaar geflanste aflevering werd overal ter wereld neergesabeld, maar dat lijkt de kijkers die meer Tiger King willen niet af te schrikken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘Gevangenisleven valt Joe Exotic zwaar’
Sluiten