Metro
Metro Good vibes 16 apr 2020 / 10:19 uur

Wat klopt er niet aan deze foto van ‘lockdownfeestje’?

De Britten Ellie Morley en Simon Evans kregen de afgelopen dagen heel wat kritiek toen ze een foto van hun ‘lockdownfeestje’ op Instagram hadden gezet. Maar wie goed kijkt, ziet dat de kritiek niet terecht is.

Het ziet er als een gezellig feestje uit, in de woonkamer van het koppel bij hen thuis in Manchester. Overal staan blikjes bier en flessen wijn. Op het balkon wordt geproost, en binnen wordt een kaartspelletje gespeeld. Een lockdownfeestje, zo luidt ook het bijschrift bij de foto. Het koppel kreeg veel commentaar, want ook in het Verenigd Koninkrijk moet iedereen binnenblijven als gevolg van het coronavirus.

‘Is dit een grap?’

„Ik kan niet geloven dat mensen nu nog zoiets doen", klinkt het onder meer. „Is dit een grap? Iedereen doet moeite en jullie geven doodleuk een feestje!", zegt iemand anders. De mensen hadden iets te snel hun oordeel klaar. Het duo is gewoon erg creatief geweest met photoshop. Op de foto zie je namelijk enkel Ellie en Simon, maar dan op verschillende plaatsen in de woonkamer, op het balkon en met andere drankjes in de hand.

Uiteindelijk konden ook de volgers op Instagram erom lachen. „Ik wist dat het photoshop was omdat alle flessen dicht zijn, een Engels feestje waar niemand een biertje open heeft bestaat niet", klinkt het in een van de vele reacties.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Wat klopt er niet aan deze foto van ‘lockdownfeestje’?
Sluiten