Metro en ANP
Metro en ANP Entertainment 23 apr 2020 / 07:16 uur

Beatles fans opgelet: film Yellow Submarine gratis op Youtube

Fans kunnen zaterdag gratis kijken naar de Beatles-film Yellow Submarine (1968). De film is dan de hele dag beschikbaar via het YouTube-kanaal van The Beatles, meldt drummer Ringo Starr op Instagram.

Het gaat om de speciale meezingversie die in 2018 ook te zien was in de bioscoop vanwege zijn 50-jarig bestaan. Die geüpdatete versie van de psychedelische musical is sindsdien nergens anders verschenen. De inmiddels 79-jarige Starr maakte het nieuws bekend op zijn Instagrampagina met een video.

Pepperland

In Yellow Submarine komen meerdere grote hits van The Beatles voorbij, zoals Eleanor Rigby, When I’m Sixty-Four, Lucy In The Sky With Diamonds en All You Need Is Love. De film, geregisseerd door George Dunning, gaat over de vier Beatles die met een gele onderzeeër op weg zijn naar Pepperland om daar de strijd aan te gaan met de Blue Meanies: muziek hatende wezens.

View this post on Instagram

surprise! come one come all to the Yellow Submarine singalong this Saturday on the Beatles' YouTube channel at 9am PDT/12 noon EDT/5pm BST 😎✌️🌟❤️🎵🎶🥦🐘👏🍎☮️ #YellowSubLive Set a reminder so you don’t forget: https://thebeatles.lnk.to/YellowSubLive

A post shared by Ringo Starr (@ringostarrmusic) on

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Beatles fans opgelet: film Yellow Submarine gratis op Youtube
Sluiten