Metro en ANP
Metro en ANP Entertainment 18 mrt 2020 / 09:14 uur

Plan: docu Bridget over haatreacties

Bridget Maasland is van plan om, na alle verwensingen die zij naar haar hoofd geslingerd kreeg, een documentaire te maken over haatreacties.

Het liefdesleven van Bridget Maasland (45) is de laatste maanden veel besproken in de media. In een interview met Veronica Magazine vertelt de presentatrice deze week over de vervelende reacties die ze kreeg na het uitgaan van haar relatie met André Hazes, waar ze later een documentaire over wil gaan maken.

Dood wensen

„Mensen hebben geen idee wat er aan de hand is, ze waren er zelf niet bij, maar vinden het dan nodig om mij dood te wensen? Ik begrijp daar helemaal niets van en vind het ook heel ernstig", zegt Bridget over de felle reacties. „Ik wil daar nog wat mee doen, er een documentaire over maken bijvoorbeeld. Dan haal ik er nog iets positiefs uit."

Over mensen die het raar vinden dat Bridget klaagt dat ze zoveel media-aandacht over zich heen krijgt terwijl ze zelf bij RTL Boulevard werkt, zegt ze: „Je moet mensen de kans geven om te vertellen hoe het echt zit. Ik hoop wel dat we bij Boulevard beter ons werk doen en hoor en wederhoor toepassen.”

Onderduiken

Wat haar helpt in deze moeilijke tijden is het contact met vrienden en familie, zegt ze in het magazine. „Ik heb een stuk of acht vrienden van wie ik altijd zeg: dit zijn de mensen bij wie ik kan onderduiken als het nodig is." Haar moeder is ook iemand met wie ze veel praat. „Maar in sommige periodes heeft advies geven niet veel zin. Als je heel erg verliefd bent bijvoorbeeld, haha."

Ondanks de turbulente tijden die ze achter de rug heeft, gaat het goed met de presentatrice. „De storm is een beetje gaan liggen en nu gaan we weer met volle kracht vooruit. Zo is mijn karakter: niet bij de pakken neer gaan zitten, maar aanpakken en doorpakken.” Op maandagavond is sinds kort Bridgets nieuwe programma Hotter than My Daughter te zien bij RTL 5. Het negende seizoen waarin dochters hun moeders opgeven omdat ze zich schamen voor hun kledingkeuze.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Plan: docu Bridget over haatreacties
Sluiten