Metro en ANP
Metro en ANP Entertainment 7 mrt 2020

Bieber verkoopt te weinig kaartjes voor stadions

Oei, minder fans voor Justin Bieber? De zanger heeft een aantal grote stadionoptredens van zijn Amerikaanse tournee Changes ingeruild voor kleinere concertzalen, vanwege een tegenvallende kaartverkoop.

Dat schrijft Billboard. Onder meer concerten in grote stadions in Cleveland, Detroit, Arlington, Columbus en Nashville gaan niet door en zijn verplaatst naar andere muziekhallen, maakten deze zalen bekend op Twitter.

Halflege tribunes

Als reden geven ze onvoorziene omstandigheden op. Kaartbezitters konden via de site al zien dat er nog meer dan voldoende stoeltjes ongevuld waren toen ze kaartjes bestelden.

Volgens TMZ heeft de concertorganisator besloten een aantal stadions over te slaan om te voorkomen dat de artiest voor half gevulde tribunes optreedt. Er blijven voor Justin nog genoeg grote en bekende stadions over, waaronder een aantal in Californië.

Bieber kondigde zijn comeback vlak voor kerst aan. Zijn single Yummy verscheen op 3 januari, vanaf mei treedt de zanger op in de Verenigde Staten en Canada. Tourdata in Europa zijn nog niet bekendgemaakt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Bieber verkoopt te weinig kaartjes voor stadions
Sluiten