Metro en ANP
Metro en ANP Entertainment 20 jan 2020 / 11:14 uur

Nikkie Tutorials schuift aan bij Ellen DeGeneres

Vorige week haalde YouTuber Nikkie de Jager het wereldnieuws. Deze week schuift NikkieTutorials aan bij niemand minder dan Ellen DeGeneres.

De visagiste maakte vorige week in een video op haar eigen YouTube-kanaal bekend dat ze transgender is. Het filmpje is inmiddels door meer dan 31 miljoen mensen bekeken en werd vaker aangeklikt dan bijvoorbeeld de video’s waarin de internetster de make-up van Kim Kardashian en Jessie J doet.

Los Angeles

Om die reden mag ze komende woensdag langs bij de beroemde talkshowhost. Maandag vliegt ze naar Los Angeles, deelt ze op haar Instagramstories.

The Ellen DeGeneres Show is een talkshow. De eerste uitzending was in september 2003, het programma telt inmiddels 14 seizoenen. Naast interviews met beroemdheden en opmerkelijke personen uit het publiek, deelt presentatrice Ellen op komische wijze haar visie.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nikkie Tutorials schuift aan bij Ellen DeGeneres
Sluiten