Metro en ANP
Metro en ANP Entertainment 19 jan 2020 / 16:39 uur

Nieuwe muziek Adele komt ‘sneller dan verwacht’

Goed nieuws voor fans van Adele! De 31-jarige zangeres komt dit jaar met nieuwe muziek, haar vierde studioalbum. En dat zou wel eens eerder kunnen zijn dan verwacht, liet haar manager doorschemeren.

Adele bracht in 2015 voor het laatst een album uit. 25 was de opvolger van de platen 21 (uit 2011) en 19 (uit 2008). Een nieuwe plaat volgt in 2020 en „hoe sneller hoe beter”, zegt Adele’s manager, Jonathan Dickins, in het tijdschrift Music Week.

Speculaties

In september werd al gespeculeerd over nieuwe muziek van de zangeres, die onlangs is gescheiden van haar man Simon Konecki. Volgens ingewijden zou Adele op haar nieuwe album zingen over haar liefdesverdriet. "Ze blikt terug op een heel zwaar jaar, maar zei eerder al dat het schrijven van muziek therapeutisch werkt voor haar. Je ziet dat ze er klaar voor is alles te delen met haar fans", zei een ingewijde destijds.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nieuwe muziek Adele komt ‘sneller dan verwacht’
Sluiten