Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 19 jan 2020 / 16:06 uur

Dionne Slagter geschokt over ex-vriend Kaj van der Ree

YouTube-ster Dionne Slagter, ook bekend als OnneDi, reageert verbijsterd op het seksueel overschrijdend gedrag van haar ex-vriend Kaj van der Ree.

Ze schrijft op Twitter dat ze er geen weet van had dat haar vriend tijdens hun relatie contacten onderhield met minderjarige meisjes en naaktfoto’s met ze uitwisselde.

Onwijs in shock

Slagter werd er door een ex-collega van Van der Ree van beschuldigd dat ze afwist van het gedrag van haar ex-vriend. Ze zou hem zelfs een aantal keer hierop hebben betrapt. „Ik heb geen idee hoe dit ooit geïnterpreteerd is en de wereld in is gekomen, maar ik ben onwijs in shock dat dit allemaal voorviel tijdens de relatie. Het is te walgelijk voor woorden en heb het uiteraard nooit opgemerkt", reageert OnnedDi op de beschuldiging.

Dionne retweet ook een bericht van een van de meiden met wie Kaj destijds contacten onderhield: „Als een van Kaj’s slachtoffers en namens meerdere kan ik je zeggen dat OnneDi hier niks van wist. Wij wisten zelf ook niet dat hij een relatie had, want daar loog hij over."

https://twitter.com/LaizaVunderink/status/1218864941362532353

Kaj van der Ree

Vrijdagavond werden in RTL Boulevard chatberichtjes gedeeld die de 28-jarige presentator naar minderjarige meisjes zou hebben gestuurd. De berichten waren seksueel getint en hadden in sommige gevallen een dwingende toon. Ook zou hij meisjes om naaktfoto’s hebben gevraagd.

Kaj van der Ree bood zaterdag excuses aan voor zijn seksueel grensoverschrijdende contacten die hij in het verleden had met minderjarige meisjes. In een persoonlijke persverklaring noemde de 28-jarige vlogger dit ‘domme fouten’. „Ik zie nu in dat ik domme fouten heb gemaakt en ik bied daarvoor mijn oprechte excuses aan, in de eerste plaats aan de jonge vrouwen die het betreft. Daarnaast besef ik dat ik mijn omgeving ernstig heb teleurgesteld", schreef Kaj in een schriftelijke verklaring. „Ik hoop dat zowel de jonge vrouwen als anderen mij kunnen vergeven."

De NPO en BNNVARA maakten zaterdag bekend per direct te stoppen met zijn programma Proefkonijnen en ook zijn vrijdagavondshow Skaj Is The Limit op 3FM niet langer uit te zenden. Ook zijn vlogs zijn niet langer meer op YouTube te zien. Zijn kanaal had ruim 250.000 volgers.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dionne Slagter geschokt over ex-vriend Kaj van der Ree
Sluiten