Redactie Metro
Redactie Metro Entertainment 5 jan 2020
Leestijd: 1 minuut

Adele weer in schijnwerpers om gewicht

Adele kan het ook nooit goed doen. Was ze eerst ‘te dik’, vinden fans haar nu weer te dun geworden. 

De zangeres was afgelopen week op vakantie gespot met Harry Styles en James Cordon. Foto’s van het uitje zijn – natuurlijk – op social media beland, maar zorgden ook gelijk voor een kleine Twitter-rel. Want: is Adele niet veel te dun geworden?

https://twitter.com/witnessandrea/status/1213489309950590977

Adele is al langere tijd bezig met afvallen, schrijft Page Six. Al bij het Halloween feestje van Drake vorig jaar liet ze haar nieuwe figuur zien en ook tijdens de kerst zag ze er goed uit. Fans zijn echter bang dat ze doorslaat en laten hun bezorgdheid merken.

https://twitter.com/mirajslut/status/1213473388578197504

Mooi

Gelukkig is er ook aardig wat tegengeluid: „Laat Adele met rust, ze zal altijd mooi zijn", schrijft iemand. Een ander benadrukt dat Adele het ook nooit goed kan doen. Tien jaar geleden werd er gezegd dat ze moest afvallen, omdat ze te dik was en dat is ongezond. „In 2020 zegt men dat Adele meer moet eten, want ze is te dun en dat is ongezond."

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.