Elselotte Smink
Elselotte Smink Entertainment 13 nov 2019
Leestijd: 1 minuut

Post Malone en Red Hot Chili Peppers headliners op Pinkpop

In juni stromen muziekliefhebbers uit het hele land massaal uit naar Landgraaf voor de 51e editie van Pinkpop. De organisatie heeft woensdag de eerste headliner bekend gemaakt. 

Niemand minder dan de mannen van Red Hot Chili Peppers gaan het afsluitende optreden op de eerste dag verzorgen. Dat belooft wat! In 2016 zette de band het festival al redelijk op zijn kop – vrij letterlijk, met een handstand van basgitarist Flea. De immens populaire Post Malone treedt op de zaterdag op.

Zara Larsson

Pinkpop heeft ook al enkele andere artiesten onthuld die Limburg een bezoekje gaan brengen. Zo komen Keane, Deftones en Zara Larsson naar het festival. Ook de bekende metalband Disturbed, die nooit eerder op het festival stond, gaat er een optreden geven. Zo ziet de planning er vooralsnog uit:

Vrijdag 19 juni: Red Hot Chili Peppers, KEANE
Zaterdag 20 juni: Post Malone, Deftones
Zondag 21 juni: Disturbed, Zara Larsson

Pinkpop duurt drie dagen en vindt plaats op 19, 20 en 21 juni. Het festival doet dit jaar aan een vroege verkoop. De kaartverkoop gaat vanaf zaterdag 23 november om 10.00 uur al van start. Voor weekendkaartjes en een plekje op de festivalcamping ben je 230 euro kwijt, een dagkaart kost je 110 euro.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Post Malone en Red Hot Chili Peppers headliners op Pinkpop
Sluiten