Metro en ANP
Metro en ANP Entertainment 10 nov 2019
Leestijd: 2 minuten

Bridget Maasland is de nieuwe liefde van André Hazes

André Hazes maakte dit weekend bekend dat hij en Monique Westenberg definitief uit elkaar zijn. Hij laat weten dat hij haar heeft verlaten voor Bridget Maasland. 

„Sinds kort heb ik inderdaad contact met Bridget Maasland en we onderzoeken of we het leuk vinden samen", liet André weten in een statement. „Uit respect naar de moeder van onze zoon en naar hem toe heb ik dit verteld aan Monique. Het is mijn goed recht, we zijn immers al een tijdje uit elkaar en wonen niet meer samen."

Bridget Maasland

Het management van de presentatrice bevestigt dat de twee een beginnende relatie hebben en „elkaar meer dan gewoon leuk vinden". De 45-jarige Bridget en de twintig jaar jongere André „kennen elkaar nog maar net", benadrukt Bridgets manager. Volgens haar nemen de twee de komende periode rustig de tijd om te kijken hoe de relatie zich ontwikkelt.

Uit elkaar

Zaterdag werd bekendgemaakt dat de relatie tussen André en Monique definitief voorbij is. De zanger sprak van „een verschrikkelijk moeilijke keuze waar veel tranen overheen zijn gegaan". De twee hebben een zoontje van 3, voor wie ze samen blijven zorgen.

Monique liet hierbij overigens weten dat de verklaring niet namens hen beiden naar buiten werd gebracht, al leek dat wel zo. Hierbij liet ze weten dat André gevoelens voor een ander zou hebben.

„Vandaag heeft André mij via een app’je laten weten dat hij gevoelens voor een andere vrouw heeft waar hij een tijdje contact mee heeft. Wie dit is maakt het alleen maar nog pijnlijker. Dat er nu stel op sprong voor gekozen wordt om zijn persbericht naar buiten te brengen heeft hier alles mee te maken", liet ze weten via Instagram.

Het stel is uit elkaar, omdat er volgens Westenberg „geen afspraken gemaakt kunnen worden op bepaalde eigenschappen die nodig zijn om niet alleen als artiest, maar ook als gezin balans te hebben."

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Bridget Maasland is de nieuwe liefde van André Hazes
Sluiten