Metro
Metro Entertainment 17 nov 2019 / 08:30 uur

Ariana Grande moet concerten misschien afzeggen

Ariana Grande heeft last van een sinusinfectie. Via haar Instagram laat ze haar fans zaterdagavond weten dat het niet zeker is of haar concerten kunnen doorgaan.

In de berichten schrijft Grande dat ze er alles aan doet om voor de geplande optredens weer beter te zijn, maar dat ze haar fans wel wil waarschuwen voor het geval dat ze zich niet snel genoeg beter voelt. „Ik ben al ziek sinds de laatste show in Londen”, schrijft de zangeres. „Ik weet niet hoe het kan, maar mijn keel en hoofd doen veel pijn en het is moeilijk om adem te halen tijdens de show.”

Concerten in Europa en Noord-Amerika

Grande is sinds maart bezig met haar Sweetener World Tour, een reeks concerten in Europa en Noord-Amerika. In augustus trad ze op in de Ziggo Dome in Amsterdam. Zondagavond staat er een concert gepland in Lexington in de Verenigde Staten en dinsdag treedt de 26-jarige zangeres op in Atlanta.

Zondagochtend liet Grande weten ze nog steeds ziek is. „Ik kan nog steeds niet slikken of mijn hoofd optillen. Ik ga weer naar de dokter en ik zal jullie laten weten of de show door kan gaan. Het spijt me heel erg. De ziekte heeft me denk ik ingehaald.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Ariana Grande moet concerten misschien afzeggen
Sluiten