Metro
Metro Entertainment 5 okt 2019 / 15:35 uur

Jan des Bouvrie ging bij eerste vrouw elke dag vreemd

Jan des Bouvrie (77) laat in een openhartig interview met Volkskrant Magazine weten dat hij bij zijn eerste vrouw iedere dag vreemdging. De designer reed naar eigen zeggen elke dag een scheve schaats. Zijn huidige vrouw Monique heeft hem getemd.

„Ik ben nu 34 jaar met haar, en sindsdien ben ik nooit meer vreemd geweest. En daarvoor iedere dag”, aldus de ontwerper, die geen spijt heeft van zijn avontuurtjes. Toch besloot hij op een gegeven moment dat het zo niet langer kon. „Toen ben ik weggelopen, bij haar, mijn eerste vrouw. Ze was heel mooi, Joke heet ze. Maar ik kon er niet meer tegen dat ik elke dag moest liegen.”

Band hersteld

„Ik wil er niet te veel over zeggen, maar ik ken bijna geen man die dat niet heeft gedaan”, zegt hij. “Ik verontschuldig me niet, ik ben er zelf mee gestopt omdat ik het liegen beu was.”Volgens Jan is de band met Joke inmiddels hersteld. „Het heeft een tijd geduurd, maar Joke en ik gaan nu weer goed met elkaar om.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Jan des Bouvrie ging bij eerste vrouw elke dag vreemd
Sluiten