Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 25 okt 2019 / 08:50 uur

Disney bevestigt: originele cast Lizzie McGuire terug in nieuwe serie

Er zijn tientallen 90’s kids die nu een gat in de lucht springen: Lizzie McGuire komt terug. Dat wist je misschien al, maar Disney maakte vrijdag bekend dat niet alleen Hilary Duff, maar de volledige originele cast van de succesvolle tienerserie terugkeert in de nieuwe serie. 

In augustus maakte Disney al bekend dat ze de 90’s serie weer op gaan pakken, met Lizzie als 30-jarige vrouw die van alles beleeft als interieur designer in New York. Vrijdag plaatste Disney ook een foto dat het originele gezin van Lizzie zal herenigen met ouders Jo en Sam (gespeeld door Hallie Todd en Robert Carradine) en Lizzie’s broertje Matt (gespeeld door Jake Thomas).

Opnames

Lizzie McGuire werd origineel uitgezonden van 2001 tot 2004. Afgelopen week kwam de cast bij elkaar om het script voor het nieuwe seizoen te lezen, wat betekent dat de opnames waarschijnlijk snel zullen beginnen. De serie zal worden uitgezonden op Disney Plus, maar wanneer de nieuwe Lizzie McGuire online komt is nog niet bekend.

Reageer op artikel:
Disney bevestigt: originele cast Lizzie McGuire terug in nieuwe serie
Sluiten