Daisy Heyer
Daisy Heyer Eten & drinken 25 okt 2019 / 08:15 uur

Er komt een Baileys Red Velvet-editie

Fans van Baileys springen waarschijnlijk een gat in de lucht bij het volgende nieuws: er komt een red velvet-smaak van het drankmerk op de markt. 

Baileys werkt samen met een van de bekendste cupcakemakers ter wereld: Georgetown Cupcake, een cupcake-store die iedereen die ooit in Washington DC geweest is waarschijnlijk wel kent. Samen brengen ze deze speciale editie uit, die de smaak van red velvet cupcakes heeft. YUM!

View this post on Instagram

#ad We’re SO excited to announce our latest collaboration with @BaileysUS!!! Introducing the delectably indulgent, limited-edition Baileys Red Velvet inspired by our iconic Red Velvet cupcakes! Grab your favorite dessert lover and pick up the new Baileys Red Velvet! Available nationwide November 1st! #DeliciouslyBaileys #HaveYourCupcakeAndDrinkItToo #GeorgetownCupcake #RedVelvet #Baileys ❤️❤️❤️

A post shared by Georgetown Cupcake (@georgetowncupcake) on

Het gaat hierbij wel om een limited editie Baileys die speciaal voor de feestdagen wordt gefabriceerd. En het slechte nieuws voor ons: de Baileys Georgetown Cupcake Red Velvet-editie is vooralsnog alleen maar in Amerika te koop. Maar wie weet ken je iemand die de komende weken een tripje gaat boeken? Wij zeggen: in dat geval, inslaan die handel!

View this post on Instagram

#IWorkOnBaileys 🍰 Red Velvet Cake Martinis, because it’s almost the weekend. 🤷🏻‍♀️❤️ . #diageorep #baileys #martini #baileysredvelvet #redvelvet #drinksofinstagram #drinkstagram #fall #autumn #fallcocktails #newengland #imbibe #cocktails #drinks #instadrink #indulge #lifestyle #lifestyleblogger #drinkblogger #drinkbos #cake

A post shared by That Whiskey Girl (@lucyintheskyy27) on

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Er komt een Baileys Red Velvet-editie
Sluiten