Metro
Metro Entertainment 8 sep 2019 / 16:30 uur

Rapper Boef vraagt vriendin ten huwelijk

Sofiane Boussaadia, beter bekend als Boef, gaat trouwen. De 26-jarige rapper deelde zondagmiddag een foto op Instagram waarop te zien in dat hij een ring om de vinger van zijn vriendin Selma Omari schuift.

„Elke man heeft een powervrouw achter zich nodig, zij is de mijne”, schrijft de rapper, die bekend werd met de hits Habiba en Krantenwijk, bij de post.

Geruchten

Aan het begin van dit jaar gingen er al veel geruchten rond. Boef zou een relatie hebben met de vlogster Selma Omari. In februari reageerden de twee door dit te bevestigen met foto op Instagram waarop zij samen te zien zijn. „Powercouple 2019”, luidde het onderschrift.

Begin april ging de geruchtenmolen weer draaien: de twee zouden uit elkaar zijn omdat ze de foto’s waarop zij samen te zijn waren van social media hadden verwijderd, maar niets bleek minder waar en Omari liet al snel weten dat de twee nog steeds gelukkig zijn samen.

Husband

Op de social media van Omari is het tot nu toe nog stil omtrent de verloving. Wel plaatste ze een reactie onder de foto waarin ze Boef ‘husband’ noemt.

https://www.instagram.com/p/B2Jwyg3Ceko/

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Rapper Boef vraagt vriendin ten huwelijk
Sluiten