Redactie Metro
Redactie Metro Entertainment 28 aug 2019
Leestijd: 1 minuut

Yolanthe reageert voor het eerst op scheiding

Yolanthe Cabeau (34) sprak dinsdag voor het eerst op televisie over haar breuk met Wesley Sneijder. Dat deed ze tijdens de uitzending van Jinek.

Spannend

Veel wilde ze niet zeggen. „Om heel eerlijk te zijn vind ik het spannend om hier vanavond te zitten”, gaf Yolanthe toe toen Eva Jinek vroeg hoe het met haar ging.

Het was een turbulente tijd voor Yolanthe. Dit jaar besloten zij en Wesley Sneijder uit elkaar te gaan. In maart bevestigde het management aan RTL Boulevard dat de twee een punt achter hun relatie hadden gezet.

Persoonlijke situatie

Tijdens de uitzending van Jinek reageert Yolanthe voor het eerst op al het nieuws rondom de scheiding. Ze zat aan tafel om te praten over een nieuwe politieserie genaamd DNA, waarin ze de hoofdrol heeft, maar Jinek kon het niet laten om toch even naar haar persoonlijke situatie te vragen. „Er is veel gebeurd. Ik wil er eigenlijk niet te veel over zeggen”, reageert Yolanthe.

Maar Jinek laat het er niet bij zitten en stelt de vraag nog een keer: „Kan ik dan concluderen dat het goed met je gaat?” Waarop Yolanthe met een kort, maar krachtige „ja” antwoordt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Yolanthe reageert voor het eerst op scheiding
Sluiten