Metro
Metro Entertainment 16 aug 2019 / 16:45 uur

Uitbreiding Star Wars-universe: Obi-Wan Kenobi serie

Star Wars fans kunnen hun hart weer ophalen. De kans is namelijk groot het dat Star Wars universum opnieuw uitgebreid zal worden. Disney en acteur Ewan McGregor zouden rond de tafel zitten om een nieuwe serie te bespreken. Die zou gaan over McGregors personage Obi-Wan Kenobi. Dat meldt magazine Deadline. 

Obi-Wan Kenobi werd in de prequelfilms door McGregor gespeeld. Ook in The Force Awakens uit 2015 was McGregor even te horen als de wijze jedi. De inmiddels 48-jarige Schot lijkt een terugkeer in het Star Wars-universum wel te smaken en onderhandelt momenteel met de filmproducent. In de originele films nam Alec Guinness, die in 2000 overleed, de rol van de oudere Obi-Wan Kenobi voor zijn rekening.

Disney+

Als het project groen licht krijgt, zal het de derde Star Wars-serie zijn die op de streamingdienst Disney+ te zien zal zijn. Dit najaar wordt de dienst gelanceerd in de Verenigde Staten en zullen fans onder meer kunnen genieten van The Mandalorian; een Star Wars’live-action serie die zal gaan over premiejager Boba Fett. Daarnaast werkt Disney momenteel aan een nog titelloze reeks die een prequel moet worden van Rogue One. Daarin neemt de Mexicaanse acteur Diego Luno zijn rol als piloot Cassian Andor opnieuw op.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Uitbreiding Star Wars-universe: Obi-Wan Kenobi serie
Sluiten