Redactie Metro
Redactie Metro Entertainment 10 jun 2019
Leestijd: 1 minuut

BEELD: Kleddernatte slotdag voor bezoekers Pinkpop

Het lijkt soms wel alsof er twee soorten festivaldagen in Nederland bestaan: zonnebrillen en ontblote bovenlijven met zomerse temperaturen óf kleurige poncho’s en verregende kapsels met regenbuien.

De laatste dag van de vijftigste editie van Pinkpop in het Limburgse Landgraaf lijkt te vallen onder het laatste type. Bezoekers die maandag van artiesten als Duncan Laurence, Major Lazer, Jett Rebel en Fleetwood Mac wilden genieten, moesten er flink wat voor over hebben.

Regenachtige plaatjes

Er is al behoorlijk wat regen gevallen op de slotdag van de jubileumeditie van het Limburgse festival en ook in de avond zal het nat blijven. De regen viel met bakken uit de hemel en vooral tussen drie en half zes ging het behoorlijk tekeer.

Dit weerhield tienduizenden vrolijke bezoekers er echter niet van om er toch nog een feestje van te maken. Het waterballet werd in beeld gebracht door ANP-fotografen Marcel van Hoorn en Paul Bergen en dit leverde Oer-Hollandse festivalplaatjes op.

/ANP
/ANP
/ANP
/ANP
/ANP
/ANP Foto: ANP
/ANP
/ANP
/ANP

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
BEELD: Kleddernatte slotdag voor bezoekers Pinkpop
Sluiten