Metro en ANP
Metro en ANP Entertainment 2 mei 2019
Leestijd: 1 minuut

Zanger Dotan maakt een comeback na trollenaffaire

Zanger Dotan wil een comeback maken en komt waarschijnlijk dit jaar nog met nieuwe nummers. De zanger kwam vorig jaar onder vuur te liggen omdat hij een aantal nepaccounts op social media had om zijn muziek te promoten. De Volkskrant onthulde de zogeheten ‘trollenaffaire’.

Het nieuwe werk zou nog dit jaar uit moeten komen. De laatste plaat van Dotan dateert uit 2014. Hij werkt momenteel aan de nieuwe nummers. Daarmee zou de zanger zijn imago willen oppoetsen. Platenmaatschappij 8Ball Music heeft het bericht over de comeback van Dotan, waarover Het Parool schrijft, bevestigd.

Ontmoetingen met fans verzonnen

De zanger had ook diverse verhalen over ontmoetingen met fans verzonnen. De Volkskrant wist te melden dat er vanaf 2011 minstens 140 nepprofielen zijn aangemaakt om op Twitter, Facebook en Instagram het imago van de zanger op te poetsen. Dotan ontkende eerst er iets mee te maken te hebben, maar gaf later toe dat het klopte.

Meer toelichting op de comeback wil 8Ball Music niet geven. De manager van Dotan was donderdag niet bereikbaar voor commentaar.

De laatste Instagram-post van Dotan dateert van 1 februari 2018. Op Twitter heeft Dotan op 27 december 2018 voor het laatst iets gedeeld.

https://www.instagram.com/p/BepubiqHYlo/

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Zanger Dotan maakt een comeback na trollenaffaire
Sluiten