Metro
Metro Entertainment 1 mei 2019 / 20:25 uur

Ronaldo koopt naar verluidt duurste auto ooit

Cristiano Ronaldo dook diep in de portemonnee voor zijn nieuwe auto: hij heeft mogelijk de duurste personenwagen ooit aangeschaft. Het gaat om een Bugatti van zo’n 11 miljoen euro. Een prototype, welteverstaan, genaamd La Voiture Noire.

Bugatti heeft nog niet bevestigd dat Ronaldo de koper is – naar verluidt wegens privacyredenen -, wel melden ze dat de auto daadwerkelijk is verkocht. Zo stellen verschillende media, waaronder Daily Mail.

Racen vanaf 2021

De Portugees kan nog niet in de auto rijden, details moeten nog in het prototype verwerkt worden. Als het allemaal goed gaat, is er vanaf 2021 een nieuwe snelheidsduivel op de weg. De auto rijdt namelijk op zijn hardst zo’n 420 kilometer per uur.

Ronaldo heeft wel meer ‘lekkere wagens’ op zijn oprit staan. Zo gaat de voetballer de weg op met een Mercedes C Class Sport Coupe, een Rolls-Royce Phantom, een Ujn Ferrari 599 GTO, een Lamborghini Aventador LP700-4, een Aston Martin DB9, een McLaren MP4 12C en een Bentley Continental GTC Speed.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Ronaldo koopt naar verluidt duurste auto ooit
Sluiten