Lisa Vermeij
Lisa Vermeij Entertainment 29 mei 2019 / 07:55 uur

1 miljoen kristallen verwerkt in outfits Spice Girls

De Spice Girls zijn begonnen aan hun concertreeks. Hier en daar is er wat kritiek op het geluid van de zangeressen, maar aan de outfits van de dames lijkt het niet te liggen. Deze week werd bekend dat er maar liefst 1 miljoen Swarovski-kristallen in de 100 kostuums van Geri Horner, Emma Bunton, Mel B. en Mel C. en hun dansers verwerkt zijn. Dit meldt The Hollywood Reporter.

Maandenlang werk

Ontwerpster Gabriella Slade werkte maandenlang nauw samen met het viertal om hun iconische jaren 90-looks zo goed mogelijk naar de huidige tijd te transformeren. ,,Het is een droom om de kostuums voor deze tournee te mogen ontwerpen en om samen te werken met deze briljante vrouwen. Het gebruik van Swarovksi-kristallen is heel belangrijk als je een goede popshow wilt neerzetten, het haalt de outfits echt op. Zelfs achterin de zaal of het stadion kun je de pakken die ze dragen nog waarnemen," aldus Slade.

Emma, Geri, Mel en Mel doen met hun reünietournee in totaal dertien steden in Ierland, Wales, Engeland en Schotland aan. Op 15 juni sluiten ze af in Londen. Victoria Beckham doet vanwege werkzaamheden met haar eigen modebedrijf niet mee aan de tournee.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
1 miljoen kristallen verwerkt in outfits Spice Girls
Sluiten