Metro
Metro Winacties 29 mei 2019 / 07:10 uur

Win kaarten voor De Jeugd van Tegenwoordig!

Wil jij naar het 1000e concert van de Jeugd van Tegenwoordig? Op vrijdag 7 juni schitteren zij in het Olympisch Stadion in Amsterdam en Metro geeft iedere week 3×2 kaarten weg! De eerste winnaars zijn bekend maar we hebben nog meer kaarten, vul hieronder uiterlijk zondag 2 juni je gegevens in en wie weet ben jij er op 7 juni bij het jubileumconcert bij. Mocht je al vorige week of de week ervoor hebben meegedaan aan de actie dan maak je ook deze week weer kans.

Eindelijk weten we wie Manon is!

Check onderstaande interview met de Jeugd van Tegenwoordig:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Metro bezorgt je iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun. 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Win kaarten voor De Jeugd van Tegenwoordig!
Sluiten