Metro en ANP
Metro en ANP Entertainment 17 apr 2019 / 07:19 uur

Misschien morgen al nieuw album van Beyoncé

Hier op de redactie zijn we de verschillende streamingsdiensten en muziekplatformen al dagen aan het verversen. Op 4 april werd namelijk bekend dat Beyoncé met een documentaire op Netflix én met nieuwe muziek komt.

Update – We hoeven niet eens meer een dag te wachten, naast de documentaire is ook het album van Beyoncé al te beluisteren! Het gaat inderdaad om een live album, HOMECOMING getiteld. Het album is te streamen op Tidal en Spotify!

Documentaire

En goed nieuws, de documentaire stond gepland voor vandaag en kun je inderdaad ook kijken op Netflix. Mocht je nog op tijd zijn om een ochtend vrij te nemen en een Queen B-fan zijn, dan raden we je dat zeker aan. In de documentaire zien we de zangeres tijdens haar optreden op het Amerikaanse festival Coachella in 2018. Zo kwamen Jay-Z, zusje Solange en natuurlijk Michelle Williams en Kelly Rowland waar zij in haar jongere jaren het megapopulaire Destiny’s Child mee vormde langs.

Wellicht een livealbum

Met een beetje geluk kun je na het kijken van de documentaire bijna direct genieten van nieuwe muziek van de R&B-zangeres. Op social media circuleert namelijk een screenshot van haar website waarop er een nieuwe plaat tussen haar discografie staat. Wie nu kijkt, ziet het album inmiddels niet meer op haar site staan. Het is dus nog even de vraag hoe dit precies in elkaar steekt.

Mocht het inderdaad kloppen, dan weten we alvast dat het nieuwe album van Mrs. Knowles-Carter Homecoming zal gaan heten, net als de documentaire die nu te zien is. Er wordt gespeculeerd dat de nieuwe plaat een livealbum is.

Bey zegt niks

Beyoncé houdt geheel volgens verwachting zelf de lippen stijf op elkaar. De zangeres heeft haar laatste platen namelijk ook als verrassing uitgebracht. Vorig jaar verscheen het album Everything Is Love, dat ze samen met echtgenoot Jay-Z uitbracht, uit het niets. Ook haar laatste twee soloalbums Lemonade (2016) en Beyoncé (2013) waren een verrassing voor fans.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Misschien morgen al nieuw album van Beyoncé
Sluiten